Η εταιρεία Set 2 Web σχεδιάζει, κατασκευάζει και φιλοξενεί ιστοσελίδες υψηλών τεχνικών και αισθητικών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας σε κάθε έργο που υλοποιεί. Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην λειτουργικότητα, στην ευχρηστία και στην άψογη δομή και σχεδίαση, δημιουργεί σύγχρονες ιστοσελίδες κάθε τύπου και μορφής. Ιστοσελίδες που παρέχουν συνεχή και ουσιαστική διαδικτυακή προώθηση, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης, προσελκύοντας νέους πελάτες και ισχυροποιώντας την θέση της έναντι του ανταγωνισμού. Η Set 2 Web αντιμετωπίζει κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ως μια ξεχωριστή πρόκληση που απαιτεί την μέγιστη υπευθυνότητα και στοχοπροσήλωση.

Από το 2009 μέχρι σήμερα, μελετά, προτείνει και αναπτύσσει αξιόπιστα τις πλέον κατάλληλες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ξεχωριστή περίπτωση, με γνώμονα την ποιοτική προβολή και την αποδοτική online προώθηση κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Η μακρόχρονη εμπειρία, η ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, η άρτια τεχνογνωσία, η συνεχής εξέλιξη και οι προσιτές τιμές της, καθιστούν την Set 2 Web ως την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επιτυχημένα στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον του διαδικτύου.

Η Set 2 Web αναλαμβάνει την δημιουργία και την υποστήριξη εταιρικών ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, ειδησεογραφικών ιστότοπων, ιστοσελίδων ξενοδοχείων και κάθε είδους τουριστικών καταλυμάτων, ιατρικών ιστοσελίδων, διαδικτυακών ευρετηρίων, ιστοσελίδων οργανισμών και φορέων, ιστοσελίδων ενοικίασης οχημάτων και σκαφών, ιστοσελίδων real estate, εκπαιδευτικών ιστοσελίδων, microsites, ιστολογίων και καλλιτεχνικών portfolios. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες διαδικτυακού marketing και υλοποίησης διαφημιστικών καμπανιών, υπηρεσίες SEO - Search Engine Optimization (βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για την υψηλότερη κατάταξή τους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης), υπηρεσίες web copywriting, κατοχυρώσεις domain names και υπηρεσίες σχεδιασμού λογοτύπων, εταιρικών ταυτοτήτων και banners.

Υλοποιώντας έργα προσαρμοσμένα πλήρως στην φιλοσοφία, το επιχειρηματικό όραμα και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματία, η Set 2 Web οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, με σεβασμό στις προσδοκίες τους και απόλυτη προσήλωση στους υψηλούς ποιοτικούς στόχους που θέτει σε κάθε εργασία της. Η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς που δραστηριοποιείται και το ευρύ πελατολόγιό της, πιστοποιούν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Επιτυχημένες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα

Η Set 2 Web, με έδρα την Ζάκυνθο, παρέχει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Η πολυδιάστατη ανάπτυξη των επικοινωνιών στο διαδίκτυο και η ίδια η φύση του μέσου, μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε άψογα με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, με την ίδια αμεσότητα και αποτελεσματικότητα που προσφέρουν οι κατ’ιδίαν επαφές. Έχοντας στο ενεργητικό μας επιτυχημένες συνεργασίες με πελάτες από διάφορες πόλεις (όπως Ζάκυνθος, Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Αράχωβα κ.α.) και διαθέτοντας άρτια τεχνογνωσία, αλλά και τις κατάλληλες υποδομές, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και υποδειγματική τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν βρίσκεται η επιχείρησή σας.

parallax background

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Η συνεργασία με τους πελάτες μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε το εκάστοτε έργο - παραμένουμε δίπλα τους, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες και αποτελεσματικές λύσεις για την επίτευξη των διαδικτυακών στόχων τους. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24/7 και είμαστε στην διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία τους και στηρίζοντας κάθε νέα ιδέα ή εγχείρημά τους.