Προώθηση σε social media

Προώθηση σε social media

Προώθηση σε social media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν ενα ιδιαίτερα δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο διαδικτυακής προβολής και προώθησης. Η αμεσότητα, η μεγάλη διεισδυτικότητα και οι δυνατότητες αλληλεπίδρασης και στόχευσης του κατάλληλου κοινού για κάθε επιχείρηση, προϊόν ή υπηρεσία, διαμορφώνουν τις αρμόζουσες συνθήκες για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και εξαιρετικά αποδοτικών προωθητικών ενεργειών που μπορούν να απογειώσουν τη δημοτικότητά σας και να αποφέρουν εξαιρετικά οφέλη.

Βασικές προϋποθέσεις για κάθε επιτυχημένη δραστηριοποίηση στα social media είναι η δημιουργία ενός συγκεκριμένου στρατηγικού πλάνου, η αξιοποίηση όλων των κατάλληλων μέσων ανά περίπτωση για την επίτευξη των προωθητικών στόχων και ο σχεδιασμός μιας άρτιας επαγγελματικής παρουσίας, καθ” όλα ικανής να προκαλέσει το ουσιαστικό ενδιαφέρον του κοινού, να μεταδώσει σωστά τα προωθητικά μηνύματα και να εδραιώσει τον χαρακτήρα της.

Η Set 2 Web παρέχει μια πλειάδα υπηρεσιών για την αποτελεσματική δραστηριοποίηση και προβολή σας στα social media, με δεκάδες λύσεις χαμηλού κόστους για κάθε περίπτωση και κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Από την δημιουργία επίσημων εταιρικών σελίδων έως την πλήρη διαχείριση εταιρικών λογαριασμών και από τις στοχευμένες διαφημιστικές εκστρατείες έως τις δημιουργίες εξειδικευμένων εφαρμογών, αναλαμβάνει την αποτελεσματική προβολή σας στα social media με υπευθυνότητα, αμεσότητα και συνέπεια.

Ενδεικτικά, ορισμένες από τις βασικές υπηρεσίες μας για την προώθησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι οι εξής:

• Δημιουργία και παραμετροποίηση εταιρικής σελίδας στο Facebook (προσθήκη εταιρικών πληροφοριών, κατάλληλες ρυθμίσεις της σελίδας, προσθήκη εταιρικού λογότυπου και γραφικών, ανάρτηση φωτογραφικού υλικού, προσθήκη χάρτη και στοιχείων επικοινωνίας, δημοσίευση προωθητικών κειμένων, προαιρετική ενσωμάτωση κάθε είδους εφαρμογών π.χ. εφαρμογής online κρατήσεων αν πρόκειται για σελίδα ξενοδοχείου / ενοικιαζόμενων βιλών / ενοικιαζόμενων δωματίων ή εφαρμογής online πωλήσεων αν πρόκειται για σελίδα e-shop).

• Δημιουργία, προσθήκη κατάλληλου προωθητικού περιεχομένου και πλήρης παραμετροποίηση εταιρικής σελίδας σε οποιοδήποτε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google Plus, You Tube, LinkedIn, MySpace, Instagram, Pinterest, Flickr κ.α.)

• Δημιουργία και διαχείριση Facebook Ads, Twitter Ads (Promoted Tweets), LinkedIn Ads και You Tube Ads (TrueView).

• Πλήρης διαχείριση εταιρικών λογαριασμών με καθημερινές νέες αναρτήσεις, διεύρυνση κοινότητας, στόχευση υποψηφίων πελατών, δημοσιεύσεις προσφορών, επικοινωνία με τους χρήστες και δημιουργία engaging συζητήσεων που θα τους κινητοποιήσουν.

• Προωθητικές καμπάνιες με διαφημίσεις, διαγωνισμούς, προβολή ειδικών προσφορών και εξειδικευμένες προωθητικές εφαρμογές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, να αναλύσουμε τους στόχους σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για την αποτελεσματική προβολή και προώθησή σας στα social media, με χαμηλό κόστος και εγγυημένη αποδοτικότητα.