Κατασκευή διαδικτυακού portfolio

Κατασκευή online portfolio

Κατασκευή διαδικτυακού portfolio

Παράλληλα με τις εμπορικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές ιστοσελίδες, τα προσωπικά / εταιρικά ιστολόγια και τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τα τελευταία χρόνια στην κορυφή του διαδικτυακού ενδιαφέροντος έχουν ανέλθει και τα online καλλιτεχνικά και επιχειρηματικά portfolios. Τα διαδικτυακά portfolios αποτελούν ιδανικές λύσεις για τη δημιουργία online εκθέσεων καλλιτεχνικών, ως επί το πλείστον, έργων. Παρέχουν τη δυνατότητα προσεγμένης παρουσίασης έργων σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματιών και ερασιτεχνών δημιουργών, όπως ζωγράφους, φωτογράφους, γλύπτες, σχεδιαστές, σκηνοθέτες, video artists, σκηνογράφους, illustrators και σκιτσογράφους. Παράλληλα, δίνουν την ευκαιρία σε επαγγελματίες όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, web designers και γραφίστες, να αναδείξουν τις δημιουργίες τους, προωθώντας τη δουλειά τους με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Τα οφέλη της δημιουργίας ενός διαδικτυακού portfolio είναι πολλαπλά και ιδιαίτερα σημαντικά. Μέσω ενός online portfolio, κάθε δημιουργός μπορεί να προωθήσει τη δουλειά του στο διαδίκτυο, να παρουσιάσει τα έργα του με άψογο τρόπο και να διευρύνει το κοινό ή το πελατολόγιό του. Επιπλέον, μπορεί να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα ή νέο έργο του, να προβαίνει σε ηλεκτρονικές πωλήσεις έργων αν το επιθυμεί και να επικοινωνεί άμεσα με θαυμαστές, ενδιαφερόμενους ή πελάτες του.

Η Set 2 Web σχεδιάζει, κατασκευάζει και φιλοξενεί διαδικτυακά portfolios κάθε είδους και μορφής. Από απλά portfolios παρουσίασης έργων και δημιουργών έως πολυσύνθετους ιστότοπους με ενσωματωμένο portfolio, blog και σύστημα ηλεκτρονικής πώλησης έργων (είτε με άμεση online πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με διαδικτυακή παραγγελία για αποστολή με αντικαταβολή).
Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ευχρηστία, στην λειτουργικότητα και στην άψογη εμφάνιση, δημιουργούμε portfolios υψηλών τεχνικών και αισθητικών προδιαγραφών, που λειτουργούν ως άρτια διαδικτυακά μέσα προβολής και αποδοτικής προώθησης.