Δημιουργία mobile εφαρμογών

Δημιουργία mobile εφαρμογών

Δημιουργία mobile εφαρμογών και mobile ιστοσελίδων

Τα τελευταία χρόνια η χρήση του διαδικτύου μέσω των κινητών τηλεφώνων, έχει αναπτυχθεί κατακόρυφα. Πλέον, ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων συνδέεται στο internet μέσω smartphones και tablets, περιηγείται σε ιστοσελίδες, social media, εφαρμογές και παιχνίδια, ψυχαγωγείται, ενημερώνεται και πραγματοποιεί online αγορές εν κινήσει. Υπολογίζεται μάλιστα, οτι στο άμεσο μέλλον οι χρήστες mobile internet θα είναι περισσότεροι από τους desktop internet users, γεγονός που πλέον καθιστά επιβεβλημένη την προωθητική δραστηριοποίηση σε αυτό το πεδίο, για κάθε εταιρεία, οργανισμό ή ιδιώτη που στοχεύει σε μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία.

Η Set 2 Web παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας mobile εφαρμογών και mobile ιστοσελίδων, προσφέροντας μια εξειδικευμένη γκάμα επιλογών στους πελάτες της, για την αποτελεσματική προβολή τους στο διαρκώς αναπτυσσόμενο πεδίο του mobile internet. Μελετώντας τις προωθητικές ανάγκες τους, προτείνει, σχεδιάζει και διεκπεραιώνει τις κατάλληλες λύσεις, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας σε κάθε έργο που υλοποιεί και διατηρώντας το κόστος σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα.

Δημιουργία mobile εφαρμογών

Αναπτύσσουμε native εφαρμογές για περιβάλλον iOS (iPhone, iPad) και Android (smartphones, tablets), τις οποίες οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν από το Apple App Store και το Google Play Store αντίστοιχα.
Οι εφαρμογές που υλοποιούμε καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών (εταιρικές παρουσίασεις, ξενοδοχειακές παρουσιάσεις, τουριστικές πληροφορίες, ειδησεογραφικές ροές, παρουσιάσεις καταστημάτων, online παραγγελίες και κρατήσεις, ψυχαγωγία, ηλεκτρονικό εμπόριο) και δημιουργούνται με γνώμονες την ευχρηστία, την αισθητική και τεχνική ποιότητα, την ταχύτητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

Δημιουργία mobile ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ειδικά δομημένες για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και tablets κάθε τύπου, με responsive σχεδιασμό για την άμεση δυναμική προσαρμογή τους σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης.
Αναπτύσσουμε mobile εκδόσεις υπαρχόντων ιστοσελίδων, ανεξάρτητες mobile ιστοσελίδες για ήδη ενεργούς ιστότοπους και νέες ιστοσελίδες που διαθέτουν εξ’αρχής την τεχνολογία που απαιτείται για την άψογη προβολή και προσαρμογή τους σε οποιαδήποτε οθόνη.
Οι mobile ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και φιλοξενούμε, στηρίζονται στην ευχρηστία, στην λειτουργικότητα, στην παροχή ενός άψογου user experience στους χρήστες ανεξαρτήτως μέσου και τρόπου πρόσβασης, στην υψηλή αισθητική και τεχνική ποιότητα, στην ασφάλεια, στην ταχύτητα φόρτωσης / πλοήγησης και στο χαμηλό κόστος υλοποίησής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, να αναλύσουμε τους στόχους σας, να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για την αποτελεσματική εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που παρέχει το mobile internet και να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την δημιουργία, την διαχείριση και την προώθηση των mobile εφαρμογών ή των mobile ιστοσελίδων σας.