Εταιρικές ιστοσελίδες

Εταιρικές ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες εταιρειών, οργανισμών, καταστημάτων και επιχειρήσεων κάθε είδους

Το διαδίκτυο ασκεί τεράστια επιρροή στην γνώση, στην διαμόρφωση απόψεων, στην επικοινωνία, στην ψυχαγωγία και φυσικά στην επιχειρηματικότητα και το εμπόριο. Εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν καθημερινά για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία τους, δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε αυτό και διαμορφώνουν τις καταναλωτικές επιλογές τους βάση των πληροφοριών που λαμβάνουν online. Τα δεδομένα αυτά, το έχουν καταστήσει ένα απαραίτητο εργαλείο προώθησης για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προβάλλει τις δραστηριότητές της σε ένα εξαιρετικά μεγάλο κοινό, να αυξήσει το πελατολόγιό της, να ισχυροποιήσει το προφίλ της και να ακολουθήσει τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα του marketing.

Η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο ολοκληρώνει, ενισχύει και εδραιώνει την ταυτότητά της στο πεδίο των δραστηριοτήτων της.
Το ισχυρότερο εργαλείο στην online προβολή και προώθηση κάθε μικρής, μεσαίας ή μεγάλης επιχείρησης οποιουδήποτε είδους, είναι αναμφισβήτητα η ιστοσελίδα της, η οποία αποτελώντας την εικόνα της προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες της, οφείλει να προσδίδει αξία και κύρος, να μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης και να στοχεύει στην κερδοφορία.
Μια σωστά δομημένη εταιρική ιστοσελίδα είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια τυπική παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Αποτελεί το βασικό μέσο προβολής των δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών ή των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει τη θετική στάση του κοινού απέναντι στην επιχείρηση και δύναται να διευρύνει το πελατολόγιό της, αποφέροντας εξαιρετικά οφέλη.

Βασικές προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων μιας εταιρικής ιστοσελίδας είναι η προσεγμένη δομή, η άρτια λειτουργικότητα, η ευχρηστία, η άψογη ισορροπία ανάμεσα στην καλαίσθητη εμφάνιση και την αποτελεσματική ανάδειξη του περιεχομένου και τα κατάλληλα κείμενα που θα μπορέσουν να μεταδώσουν τη φιλοσοφία της επιχείρησης και να παρουσίασουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της, αναδεικνύοντας την αξία και τα πλεονεκτήματά τους.
Σε τεχνικό επίπεδο, μια εταιρική ιστοσελίδα οφείλει να είναι ταχύτατη, να ακολουθεί τα πιο σύγχρονα web standards, να είναι απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να λειτουργεί με γνώμονα την γρήγορη και εύκολη πλοήγηση των χρηστών της.

Η Set 2 Web σχεδιάζει, κατασκευάζει και φιλοξενεί εταιρικές ιστοσελίδες υψηλών τεχνικών και αισθητικών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Δημιουργούμε ιστοσελίδες εταιρειών, οργανισμών, καταστημάτων και επιχειρήσεων κάθε είδους, μελετώντας τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη μας και φροντίζοντας ώστε τα έργα που υλοποιούμε να αποτελούν χρήσιμα και αποδοτικά εργαλεία διαδικτυακής προβολής και προώθησης.
Από απλές εφαρμογές εταιρικών παρουσιάσεων έως εξειδικευμένους ιστότοπους πωλήσεων και από microsites συγκεκριμένης στόχευσης έως τεράστιας έκτασης πολυγλωσσικές ιστοσελίδες, διασφαλίζουμε σε κάθε περίπτωση το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και αποτελεσματικότητας των εταιρικών ιστότοπων που δημιουργούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ως μια ξεχωριστή πρόκληση επιτυχίας.