Ανάρτηση εταιρικών ισολογισμών στο διαδίκτυο

Δημήτρης Μάργαρης
29Αύγουστος
 • 0 Comments

  Η υποχρέωση δημοσίευσης του εταιρικού ισολογισμού σε οποιαδήποτε οικονομική ή πολιτική εφημερίδα καταργήθηκε, με την προϋπόθεση να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, σε δικτυακό τόπο καταχωρημένο στο μητρώο της εταιρείας.
  Οι επιλογές που διαθέτουν οι εταιρείες για την ανάρτηση των ισολογισμών τους στο διαδίκτυο, πλέον είναι οι εξής:
  1) Δημοσίευση σε ηλεκτρονική μορφή στο υπάρχον, επίσημο website τους.
  2) Δημιουργία ενός δεύτερου, απλούστερου ιστότοπου, για την δημοσίευση των ισολογισμών, καθώς είναι ευρέως διαδεδομένο οι εταιρείες που διαθέτουν ήδη μια επίσημη ιστοσελίδα παρουσίασης των υπηρεσιών τους, να μην επιθυμούν να συμπεριλάβουν τους ισολογισμούς τους σε αυτή, δίνοντας πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία τους σε όλους τους επισκέπτες του εταιρικού site.
  Στην περίπτωση αυτή, δημιουργείται ένας ανεξάρτητος νέος ιστότοπος πολύ χαμηλού κόστους, ο οποιός περιέχει τα βασικά εταιρικά στοιχεία και τους ισολογισμούς.
  3) Σε περίπτωση που κάποια εταιρεία δεν διαθέτει ιστοσελίδα, μπορεί να επιλέξει μεταξύ: α) της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου επίσημου εταιρικού ιστότοπου (στον οποίο εκτός από τους ισολογισμούς θα υπάρχει και η πλήρης παρουσίασή της), β) της δημιουργίας ενός απλού ιστότοπου δημοσίευσης ισολογισμών ή γ) της δημιουργίας ενός επίσημου ιστότοπου για την ολοκληρωμένη παρουσίασή της και ενός δεύτερου, απλούστερου site αποκλειστικά για τους ισολογισμούς.

  Η Set 2 Web αναλαμβάνει την υλοποίηση όλων των προαναφερθέντων επιλογών, διεκπεραίωνοντας την διαδικασία ανάρτησης ισολογισμών στο διαδίκτυο, άμεσα και οικονομικά. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@set2web.gr ή στα τηλέφωνα 2695400116 και 6937554527.